10% diskaun

di
Restoran, Kedai, Gerai, Food Truck, Cafe
terbaik di Malaysia

Sertai Club Cari Makan hari ni untuk dapatkan diskaun dan promosi eksklusif di restoran-restoran kegemaran anda

apa itu club cari makan?

Club Cari Makan adalah sebuah kelab keahlian untuk pencinta-pencinta makanan dan “food hunters”. Sebagai ahli, anda boleh menikmati diskaun 10% di restoran-restoran terbaik di Malaysia. Ahli CCM juga ada pelbagai faedah lain seperti jemputan khas untuk event eksklusif dan group komuniti CCM.

10% diskaun

Dapatkan diskaun sebanyak 10% di semua partner restoran kami

komuniti group

Sertai eksklusif telegram group kami di mana kami kongsi apa-apa terbaik berkenaan makanan

Tawaran dan promosi eksklusif

Sebagai ahli CCM anda layak untuk dapat tawaran dan promosi khas dari restoran partner kami

Hadiah dan giveaway

Setiap bulan kami akan pilih ahli CCM untuk join makan sekali dengan Rhys dan team MSCM

Events khas ccm

Keahlian CCM dapat jemputan khas untuk event dan "food tastings" restoran

Signed merchandise

Signed MSCM merchandise dan diskaun khas di merchandise Mat Salleh Cari Makan

Partner Restaurants

Ahli Club Cari Makan boleh menikmati diskaun di banyak restoran yang terkenal di Malaysia. Setiap bulan akan ada partner restoran yang baru.

Restoran-restoran kami ada penilaian purata 4.5 bintang
4.5/5

MULA jimat wang di restoran kegemaran anda

Diskaun dan faedah eksklusif anda menanti.. sertai CLUB CARI MAKAN hari ni

pilih Club Cari Makan membership anda

Untuk kurang dari RM0.50 sehari anda boleh nikmati discount dan promo menarik di restoran-restoran terbaik di Malaysia!

1 Month Basic

RM 14.99 per month
RM29 RM14.99
/ monthly
 • 10% discount at CCM Partners
 • Access to CCM community group
 • Digital membership card
 • Physical membership card
 • Additional offers and discounts
 • Invites to eat FREE food at restaurants

3 Months Basic

RM 13 per month
RM79 RM39
/ total
 • 10% discount at CCM Partners
 • Access to CCM community group
 • Digital membership card
 • Physical membership card
 • Additional offers and discounts
 • Invites to eat FREE food at restaurants

Soalan lazim

Sebagai ahli CCM, anda boleh menikmati diskaun minima 10% di semua restoran partner kami. Juga anda akan dapat beberapa faedah lain seperti:

 • Tawaran dan promosi khas. Bukan sahaja 10% diskaun, kami juga akan ada beberapa tawaran dan promosi khas untuk ahli CCM.
 • Group komuniti ahli CCM, di mana kami akan kongsi info dan promosi terbaik.
 • Jemputan khas CCM. Ahli CCM premium akan dapat jemputan khas untuk event dan “food tasting” di restoran-restoran partner kami.
 • Hadiah dan giveaway setiap bulan. Setiap bulan kami akan pilih ahli CCM premium untuk join Rhys William dan team Mat Salleh Cari Makan untuk makan bersama.
 • Signed merchandise. Mengikut pakej CCM anda, anda mungkin juga berlayak untuk dapatkan merchandise khas dari Rhys William. Semua pakej CCM juga dapat diskaun di merchandise Mat Salleh Cari Makan.
 • Faedah lain akan datang. Setiap bulan kami akan tambah lagi banyak restoran dan lagi banyak faedah khas untuk ahli CCM.

Kami ingin membina komuniti eksklusif khas untuk pencinta-pencinta makanan dan “food hunters”. Kami kenakan caj subcription untuk menampung kos operasi kami dan untuk memastikan kami dapatkan masukkan lebih banyak restoran dan lebih banyak faedah untuk ahli CCM.

Kalau anda makan di luar 1-2 kali sebulan di mana-mana restoran partner kami, anda akan menjimat lebih banyak dari kos subscription.

Kalau anda masih tak nampak nilai dengan menjadi ahli CCM, kami sejujurnya rasa CCM  mungkin tidak sesuai dengan anda.

Selepas anda melanggan, anda akan dapat emel dengan semua maklumat keahlian anda. Anda juga akan dapat kad keahlian “digital” anda yang boleh digunakan serta-merta. Mengikut pakej CCM anda, anda mungkin juga layak untuk mendapatkan kad keahlian “physical”. Selagi anda masih melanggan CCM anda boleh nikmati faedah CCM.

Senang je! Anda hanya perlu tunjukkan kad keahlian anda di mana-mana partner kami untuk dapatkan diskaun 10%.

Sebagai ahli CCM anda layak untuk dapatkan diskaun 10% di mana-mana premis partner kami. Diskaun adalah terhad pada RM20 setiap hari, setiap restoran. Juga, kad keahlian hanya boleh digunapakai oleh nama pemilik kad. Diskaun CCM tak boleh digunakan dengan apa-apa promosi atau diskaun yang lain. Semua terma dan syarat penuh boleh dibaca di sini.

Kami menerima bayaran melaui kad debit/credit, FPX dan juga GrabPay. Kalau anda menghadapi masalah pembayaran, boleh hubungi team kami di sini.

Beritahu bagaimana kami boleh bantu! Boleh hubungi dengan team kami di sini.

Member feedback

Berikut adalah feedback dan maklum balas dari ahli-ahli Club Cari Makan

"Saya sangat suka Club Cari Makan bukan sahaja sebab dapat deals dan discount terbaik, tapi sebab komuniti member2 kita. Setiap bulan dapat jumpa dan makan dengan member CCM adalah satu pengalaman yang sangat seronok! Jumpa di CCM guys!"
Rhys William
"Untuk saya first time la dengar Club macam ni kat Malaysia. Ye la biasa kalau nak discount mesti kena spend limit yang sepatutnya kan. So ada jugak la dapat discount lepas ni walaupun makanan kita murah kan."
Awal
"Ada banyak restoran partner dalam club ni. Buatkan saya rasa berbaloi untuk jadi member. Harap ada banyak lagi partner untuk masa akan datang."
Normala
"Selalu nampak dekat FB, banyak group yang makan-makan. Tapi ni first time jumpa club makan makan yang siap offer diskaun. Nampak pilihan restoran dia tu pun banyak. Card dia rasa exclusive betul. Saya selalu makan luar, jadi memang tak rugi jadi member."
Ainur
“Saya banyak jejalan dengan family jadi ada kad ni memang berbaloi untuk kami sebab restaurants dia semua sedap2. We feel so special because we are part of this exclusive club!”
Sara
"Bagi saya feedback CCM ni sangat bermanfaat terutama kepada food lover and hunter macam saya. Banyak juga nama2 besar kedai makan yang dah jadi partner CCM ni which is bagus untuk 10% discount"
Amreel

MULA jimat wang di restoran kegemaran anda